Teki po lončarijiObjavljeni so rezultati in slike Teka po Lončariji.

 

Tekaška liga

Tekaska liga

Zmagovalec 8. rekreativne tekaške lige je Tadej Osvald.
Rezultati
 

NogometZmagovalec prvomajskega turnirja v malem nogometu je ekipa Okrepčevalnice Šilc - Bur.
 
 
 

19. Teki po Lončariji

V soboto, 3.7.2021, so po enoletnem premoru potekali Teki po Lončariji. V prelepem vremenu sta na 26 km trailu zmagala Aleš Žontar in Andreja Godec.
V premoru do popoldanskih otroških tekov in Teka po Lončariji je bila za vse obiskovalce odprta "Kuhna na stežaj", ki je poskrbela za pravo popestritev skupaj z animacijami za otroke (Vzajemkovo deželo in napihljivimi igrali).
Na 9,1km je zmagal ... 
 

Praznik KS Dolenja vas in prvomajski turnir v nogometu

V soboto, 12.6. je v idiličnem vremenu potekal pohod na Bele stene, v sodelovanju z KS Dolenja vas in MK Crknene podgane. Pohoda se je udeležilo 24 izjemno zadovoljnih pohodnikov, ki se bodo z veseljem udeležili naslednjih pohodov.


V popoldanskem času pa je potekal že 29. prvomajski turnir v malem nogometu, ki se ga je udeležilo 8 ekip. Zmagala je Okrepčevalnica Šilc, druga je bila ekipa Hu ... 
 

PRAZNIK KS DOLENJA VAS - vabilo

V soboto, 12.6.2021 bo potekal praznik KS Dolenja vas. V sklopu dogodka je ob 8.00 pred prostorom KS predviden start pohoda na bele stene, od 13.00 dalje pa bo potekal 29. prvomajski turnir v malem nogomet. Vabljeni.

pdfRazpored (.pdf 102KB)

Sponzorji:

vzajemna  
  Inles
    riko
   YASKAWA
 
 
 
 
 
   
       
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke