Teki po lončarijiTeki po Lončariji bodo - 3.7.2021.

PREDPRIJAVA

 

Tekaška liga

Tekaska liga

8. rekreativna tekaška liga se zaključuje 23.6.2021 

NogometZmagovalec prvomajskega turnirja v malem nogometu je ekipa Okrepčevalnice Šilc - Bur.
pdfRezultati.pdf 144KB)

 
 
 

Praznik KS Dolenja vas in prvomajski turnir v nogometu

V soboto, 12.6. je v idiličnem vremenu potekal pohod na Bele stene, v sodelovanju z KS Dolenja vas in MK Crknene podgane. Pohoda se je udeležilo 24 izjemno zadovoljnih pohodnikov, ki se bodo z veseljem udeležili naslednjih pohodov.


V popoldanskem času pa je potekal že 29. prvomajski turnir v malem nogometu, ki se ga je udeležilo 8 ekip. Zmagala je Okrepčevalnica Šilc, druga je bila ekipa Hu ... 
 

PRAZNIK KS DOLENJA VAS - vabilo

V soboto, 12.6.2021 bo potekal praznik KS Dolenja vas. V sklopu dogodka je ob 8.00 pred prostorom KS predviden start pohoda na bele stene, od 13.00 dalje pa bo potekal 29. prvomajski turnir v malem nogomet. Vabljeni.

pdfRazpored (.pdf 102KB)

 
 

28. prvomajski turnir v malem nogometu

Prvomajski turnir je tretjič zapored osvojila ekipa Humca. Druga je bila Okrepčevalnica Šilc, tretji FC Brlog, četrta pa je bila ekipa Pristave.

pdfRezultati (.pdf 187KB)

Slike...


Sponzorji:

vzajemna Inles   riko
    YASKAWA
     
     
 
 
 
     
   
      
       
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke