Teki po lončarijiOdprte so predprijave za Tek in Trail po Lončariji


 

Tekaška liga

Tekaska liga

8. rekreativna tekaška liga je zaradi omejitev povezanih z koronavirusom Covid-19, prestavljena na leto 2021.
 

Nogomet

Prvomajski turnir

Zmagovalec prvomajskega turnirja je drugič zapored ekipa Humca.

 
 
 

7. POHOD NA BELE STENE

Bil je lep septembrski sobotni dan...s soncem obsijan...

Skupina 59. prostovoljcev se je takrat podala na pot na Okamenele svate. Vmes so se ustavljali na čisto novih kulturnih točkah, z bogato zgodovinsko vsebino, ki je pohodu dodala svojo posebnost.

Na vrhu so si pohodniki zaslužili poleg okrepčila še prijetno predstavo šolarjev, ki so nazorno predstavili bajko o nezadovoljni nevesti in njen ...

 
 

18. teki po Lončariji

'Znoj so solze špeha.' To je bil samo eden izmed šaljivo-motivacijskih napisov ob prvem trailu na ribniškem.

Seveda smo 'švicali'; tako tekači/pohodniki, kot tudi organizatorji, ki smo izgubili nedolžnost še pri pripravi daljše gozdne ture. Na 26 kilometrski trail je krenilo 52 ljudi s poravnano prijavnino in prav vsi so se vrnili s širokimi nasmehi. Medvedje tod okrog spet nimajo tako st ...

 
 

Zaključek 7. rekreativne tekaške lige

Zahvaljujemo se vsem tekačem, ki ste se udeležili tekov in seveda tudi vsem navijačem, ki ste bili prisotni tudi na vseh tekih. Dobitkom medalj pa iskrene čestitke! Na rekreativnih tekih se zopet srečamo naslednje leto. V soboto pa obvezno tečemo, navijamo, se okrepčamo na Teki po Lončariji 2019.

pdfRezultati 4. teka (.pdf 326KB) 
pdfSKUPNI_REZULTATI (.pdf 426KB)

Slike...


Sponzorji:

vzajemna Inles   riko
    YASKAWA
     
     
 
 
 
     
   
      
       
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke