Tek po lončarijiObjavljeni so rezultati, fotografije in filmček 15. Teka po Lončariji.
 

Tekaška liga

Tekaska liga

Tretji tek 5. rekreativne tekaške lige bo v torek, 13.6. ob 19:00. Vabljeni
 

Nogomet

Prvomajski turnir

Zmagovalec 25. prvomajskega turnirja je Okrepčevalnica ŠILC.
 
 
 

3. tek rekreativne tekaške lige 2017

Tudi na 3. teku Rekreativne tekaške lige 2017 v torek, 13.6.2017 se je 61 tekačev v težjem tekaškem vremenu spopadlo s progo, ki poteka po dolenjevaškem polju s startom in ciljem pri sv. Marjeti.

V moški kategoriji do 17 let je zmagal Tanej Fatur iz Ribnice, v ženski pa Ela Šalehar iz Kočevja. Med moškimi od 18 do 29 let je zmagal Peter Kožar iz Ribnice, med ženskami pa Nuša Bakov ... 
 

16. Tek po Lončariji 2017 
 

2. tek rekreativne tekaške lige 2017

V torek, 30.5.2017 je 61 tekačev v moških in ženskih kategorijah odteklo 2. tek za Rekreativno tekaško ligo 2017. Tekaška liga tudi to leto poteka po dolenjevaškem polju s startom in ciljem pri sv. Marjeti.

V moški kategoriji do 17 let je zmagal Tanej Fatur iz Ribnice, v ženski pa Naja Ilc iz Prigorice. Med moškimi od 18 do 29 let je zmagal Peter Kožar iz Ribnice, med žens ...Sponzorji:

vzajemna   riko
   
       
    perskindol    
     
 
   
Ostali: MEDICALL, AGEKO, AVTOHIŠA ŠILC, KOVING, BITIS, ELDAMEDO, ARKO MATJAŽ - inox ograje po meri, GASILSKI SEKTOR DOLENJA VAS, TISKARNA P&G
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke