2. tek rekreativne tekaške lige

19.05.2016

V sredo, 18.5.2016 je bil pod okriljem Športno in turističnega društva Lončar 2. tek Rekreativne tekaške lige, ki poteka v Dolenji vasi s startom in ciljem pri sv. Marjeti. Drugega teka od skupno štirih tekov se je udeležilo 42 tekačev.
V moški kategoriji do 17 let je bil najhitrejši Matevž Petek iz Lipovca, v ženski pa sta si prvo mesto razdelile Živa Ilc iz Dolenje vasi in tokrat najmlajša tekačica 10-letna Iza Prelesnik iz Hrovače. Med moškimi od 18 do 29 let je zmagal Matej Kocjančič iz Gotenice, med ženskami pa Barbara Andoljšek iz Ribnice.
V kategoriji od 30 do 39 let je med moškimi zmagal Matej Benčina iz Ribnici, ki je s časom 12:23 bil tudi absolutni zmagovalec 2. teka, med ženskami pa je zmagala Petra Grandovec iz Dobrepolja, ki je bila s časom 15:59 najhitrejša med tekačicami. Med moškimi od 40 do 49 let je bil najhitrejši Matjaž Arko iz Sodražice in Duša Ilc iz Dolenje vasi med ženskami. V kategoriji med najstarejšimi tekači je zmagal Alojz Zalar iz Dolenje vasi.
 
Tekaška liga se bo nadaljevala s tretjim tekom 1. junija 2016. S startom pri sv. Marjeti ob 19:00.
 

ŠTD Lončar vasi vse tekače, da se nam pridružite!

pdf Rezultati 2. teka (.pdf 420KB)
pdfSkupni rezultati (.pdf 317KB)


Slike...
 

Sponzorji:

 
  Inles
    riko
   YASKAWA
 
 
 
 
 
   
     ALKALOID  
 
 
  Nejc Adamič s.p.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke