3. tek rekreativne tekaške lige

02.06.2016

V sredo, 2.6.2016 je 40 tekačev v moških in ženskih kategorijah odteklo 3. tek za Rekreativno tekaško ligo 2016.
V moški kategoriji do 17 let je zmagal Matevž Petek iz Lipovca, v ženski pa Naja Ilc iz Prigorice. Med moškimi od 18 do 29 let je zmagal Andraž Žalec iz Dolenje vasi, med ženskami pa Sara Cimprič iz Prigorice. V kategoriji od 30 do 39 je med moškimi zmagal Tomaž Petek iz Lipovca in z najboljšim ženskim časom  16:02 Petra Grandovec iz Dobrepolja. Absolutni zmagovalec 3. teka Matjaž Arko iz Sodražice s časom 13:18 je bil najboljši v kategoriji od 40 do 49 let, med ženskami pa je v omenjeni kategoriji najhitreje odtekla Tatjana Levstik iz Prigorice. V kategoriji nad 50 let je bil pri moških najhitrejši Ivan Ruparčič iz Sodražice.
 
Tekaška liga se bo nadaljevala 15.6.2016 s četrtim zadnjim tekom. Po teku bo sledila pogostitev in podelitev medalj najboljšim v kategorijah.
V primeru izenačenega števila točk se gleda številko udeleženih tekov in najboljši čas.

pdfRezultati 3. teka (.pdf 416KB)
pdfSkupni rezultati (.pdf 344KB)

Slike...
 

Sponzorji:

 
  Inles
    riko
   YASKAWA
 
 
 
 
 
   
     ALKALOID  
 
 
  Nejc Adamič s.p.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke