1. tek rekreativne tekaške lige 2017

17.05.2017

V torek, 16.5.2017 je 62 tekačev v moških in ženskih kategorijah odteklo 1. tek za že 5. Rekreativno tekaško ligo 2017. Tekaška liga tudi to leto poteka po dolenjevaškem polju s startom in ciljem pri sv. Marjeti.

V moški kategoriji do 17 let je zmagal Matej Dečman iz Ribnice, v ženski pa Ribničanka Monika Bartol, ki je bila s časom 14:06 tudi absolutno najhitrejša v ženski konkurenci. Med moškimi od 18 do 29 let je zmagal Danijel Bartol iz Ribnice, med ženskami pa Nuša Baković iz Rakitnice. V kategoriji od 30 do 39 je med moškimi zmagal Matej Benčina iz Ribnice in Tanja Zamida iz Kočevja med ženskami. Absolutni zmagovalec 1. letošnjega teka Matjaž Arko iz Sodražice s časom 12:20 je bil najboljši v kategoriji od 40 do 49 let, med ženskami pa je v omenjeni kategoriji najhitreje odtekla Sabina Prelesnik iz Nemške vasi. V moški kategoriji od 50 do 64 let je bil najhitrejši Darko Rovanšek iz Sodražice, pri ženskam pa Marija Levstik iz Dolenje vasi. V moški kategoriji nad 65 let je bil najhitrejši Ladislav Levstik iz Dolenje vasi.

 

Tekaška liga se bo nadaljevala v torek, 30.6.2017 z drugim tekom za Rekreativno tekaško ligo.

 

Vabljeni,

Športno in turistično društvo Lončar


pdfRezultati 1. teka (.pdf 612KB)

Galerija slik
 

Sponzorji:

vzajemna Inles   riko
    YASKAWA
     
     
 
 
 
     
   
      
       
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke