4. tek rekreativne tekaške lige 2017

28.06.2017

Zadnjega 4. teka za Rekreativno tekaško ligo 2017 se je udeležilo 53 tekačev v moških in ženskih kategorijah. 

V moški kategoriji do 17 let je zmagal Nejc Mihelič iz Lipovca, v ženski pa Naja Ilc iz Prigorice. Med moškimi od 18 do 29 let je zmagal Peter Kožar iz Ribnice, med ženskami pa Nuša Baković iz Rakitnice, ki je bila s časom 15:03 najhitrejša med tekačicami na progi. V kategoriji od 30 do 39 je med moškimi zmagal Matej Benčina iz Ribnice in Divjak Radivojevič Lea iz Ribnice. Absolutni zmagovalec 4. teka in tudi vseh ostalih letošnjih tekov Matjaž Arko iz Sodražice je bil s časom 12:51 najboljši v kategoriji od 40 do 49 let, med ženskami pa Karin Kočevar iz Ribnice. V moški kategoriji od 50 do 64 let je bil najhitrejši Darko Rovanšek iz Sodražice, pri ženskam pa Marija Levstik iz Dolenje vasi. V moški kategoriji nad 65 let je bil najhitrejši Ivan Ruparčič iz Sodražice..

 

Po teku je sledila pogostitev za vse tekače in navijače, nato pa podelitev medalj najboljšim trem po kategorijah.

Športno in turistično društvo Lončar se zahvaljuje vsem tekačem, ki so se udeleževali tekov letošnjega leta. Vseh skupaj se vas je s progo spopadlo 98 različnih tekačev - eni enkrat, drugi večkrat.

Veseli smo, da je tek aktualen tudi med mladimi, najmlajša dva tekača sta bila stara 9 let. Da ne pozabimo na malo starejše 72-letnika, ki je pogumno odtekel progo.

Zahvala gre pa tudi vsem gledalcem oz. navijačem, ki ste si "ta mali" tek prišli vsakič ogledat v velikem številu in s tem je bilo vzdušje na vsakem teku fenomenalno.

V soboto, 1.7. se vidimo na dolenjevaški Lončariji, Rekreativna tekaška liga se bo pa zopet nadaljevala drugo leto maja.

En lep športni tekaški pozdrav!

Galerija slik...

pdf4. tek rekreativne tekaške lige (.pdf 589KB)
pdfSkupni (.pdf 573KB)

 

Sponzorji:

vzajemna Inles   riko
    YASKAWA
     
     
 
 
 
     
   
      
       
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke