Zaključek 6. rekreativne tekaške lige

06.07.2018

V sredo, 4.7.2018 je bil pri sv. Marjeti v Dolenji vasi zadnji tek in potem podelitev medalj za 6. Rekreativno tekaško ligo 2018. Na progo se je podalo 42 tekačev v moških in ženskih kategorijah. Tekaška liga poteka po dolenjevaškem polju s startom in ciljem pri sv. Marjeti.

V moški kategoriji do 17 let je zmagal Jošt Petek iz Lipovca, v ženski pa Iza Prelesnik iz Hrovače. Med moškimi od 18 do 29 let je zmagal Simon Levstik iz Dolenje vasi, med ženskami pa Kim Ameršek iz Kočevja, ki sta bili skupaj z Nušo Ilc iz kategorije 30 do 39 let najhitrejši ženski tekačici zadnjega teka s časom 14:58. V kategoriji od 30 do 39 med moškimi JE zmagal Miha Škulj iz Ribnice, ki je bil s časom 12:50 absolutni zmagovalec vseh tekov v letošnjem letu. Čestitke Mihu za izjemen rezultat in udeležbo vseh petih tekov. V kategoriji od 40 do 49 let je med moškimi slavil Tomaž Petek iz Lipovca, med ženskami pa je v omenjeni kategoriji najhitreje odtekla Lea Divjak Radivojević iz Ribnice. V moški kategoriji od 50 do 64 let pa je bil najhitrejši Matija Ožanič iz Kostela, ter Janez Dejak iz Dolenje vasi v moški kategoriji na 65 let.

 

Po teku je sledila pogostitev in podelitev medalj najboljšim trem po kategorijah. Čestitike vsem dobitnikov medalj!

 

Vsem tekačem se lepo zahvaljujemo za obisk tekov, seveda gre pohvala tudi navijačem, ki so vsak tek bučno spremljali.

 

Vse pa vabimo v soboto, 7.7.2018 v znamenito Lončarijo na 17. Tek po Lončariji.

pdfRezultati 5. tek (.pdf 305KB)
pdfRezultati skupno (.pdf 523KB)

Slike...

 

Sponzorji:

 
  Inles
    riko
   YASKAWA
 
 
 
 
 
   
     ALKALOID  
 
 
  Nejc Adamič s.p.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke