18. teki po Lončariji

30.06.2019

'Znoj so solze špeha.' To je bil samo eden izmed šaljivo-motivacijskih napisov ob prvem trailu na ribniškem.

Seveda smo 'švicali'; tako tekači/pohodniki, kot tudi organizatorji, ki smo izgubili nedolžnost še pri pripravi daljše gozdne ture. Na 26 kilometrski trail je krenilo 52 ljudi s poravnano prijavnino in prav vsi so se vrnili s širokimi nasmehi. Medvedje tod okrog spet nimajo tako strašnega apetita po človeku. Zmagala sta Lea Divjak Radivojević in Andraž Medvešek, ki bosta vsaj eno leto držala rekord našega traila. Čestitamo! Za natančnejše podatke zagotovo obstaja link nekje v bližini.

Malce kasneje pa smo vršili tradicijo, začenši z otroškimi teki in še malce kasneje z 18. tekom po lončariji. Med moškimi je bil najhitrejši Sebastjan Puš, med ženskami pa Monika Bartol. Za več informacij o vašem sosedu ali konkurenčnem tekaču poiščite link z rezultati.

Glede na dve obilno obiskani tekaški prireditvi v državi na taisti dan, smo gostili približno isto število tekačev kot v najboljših letih Teka po lončariji za kar se vsem udeležencem in prostovoljcem iskreno zahvaljujemo in za naslednje leto spet obljubljamo nove posodobitve in spremljevalne dogodke. Do takrat vneto tecite, čeprav tek ne bo rešil vaših težav, hišna opravila pa tudi ne. Se vidimo!


pdfLončarija trail (.pdf 278KB)
pdf9,4 km absolutno (.pdf 858KB)
pdf9,4 km kategorije (.pdf 788KB)
pdfTrojke (.pdf 699KB)
pdftek na 2 km (.pdf 560KB)
pdftek na 300m, 600m (.pdf 624KB)


Galerija

 

Sponzorji:

vzajemna Inles   riko
    YASKAWA
     
     
 
 
 
     
   
      
       
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke