Aktualne novice

 
 

31. prvomajski turnir v malem nogometu - praznik KS Dolenja vas

03.05.2023
Letos nam je v oblačnem vremenu uspelu izpeljati praznik KS Dolenja vas v izjemnem vzdušju. Zahval ...
 

Razpored in časovnica praznika KS Dolenja vas 2023

26.04.2023
Objavljen je razpored in časovnica praznika KS Dolenja vas.

Časovnica:
7.45 Budnica z godbo
8.00  ...
 

Prvomajski turnir v malem nogometu in praznik KS Dolenja vas

02.05.2022
Po dveh letih prestavljanja terminov prvomajskega turnirja, nam je letos uspelo izpeljati turnir 1.5 ...

MARIJA LEVSTIK
Letnica rojstva:
1961

Začetek tekaške kariere: 2010

Dosežki:
Teki: 3. mesto na Teku po Lončariji 2010 (2km), 1. mesto v Rekreativni tekaški ligi pri sv. Marjeti 2013, 2. mesto v Tekaški kros ligi Kočevsko jezero 2013, Tek po Lončariji 2013 (9 km)
Pohodi: Pohod na Bele stene, Pohod po Jurčičevi poti (2-krat), Pohod po Krpanovi poti (Cerknica), Pohod Kostel, Majina nordijska hoja Soline, Pohod Slivnik, Pohod Slivnica, Pohod po Kočevskih vrhovih (Mestni Vrh, Fridrihštajn, Požgan hrib), Pohod v okviru Teka po Lončariji, Pohod na bazo 20, Pohod na Gorjance in drugi pohodi v okviru Dolenjskih tekov, Nikina nordijska hoja Portorož 2013.
Kolesarjenje:
Kolesarjenje po Kočevski.
Zakaj tečem? Tek mi pomeni obliko predvem obliko sprostitve. Z njim vzdržujem telesno kondicijo. Samo počutje po tekaškem treningu pa je odlično. Cilji: Še naprej vzdrževati telesno aktivnost in gibanje v najrazličnejših oblikah. Bolj kot je človek aktiven, dlje in kvalitetneje bo živel.

Ostale športne aktivnosti: Pohodništvo, kolesarjenje, tek na smučeh, rekreacija v DC-16 Dolenja vas (voditeljica), telovadba v Ribnici, Fit klub (Ribnica), Janijeva šola teka.

Sponzorji:

 
  Inles
    riko
   YASKAWA
 
 
 
 
 
   
     ALKALOID  
 
 
  Nejc Adamič s.p.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke